Op deze terrassen drink je Oui rosé

Café-Restaurant Terroir, Utrecht 

Een heerlijk terras in hartje Utrecht waar het draait om goede wijn en lekker eten. Een wijnkaart boordevol wijnen van ambachtelijke wijnmakers en een menukaart met mooie seizoensproducten, klassiek en zonder opsmuk bereid. 

 

Waterlust de Kaagsociëteit, Warmond

Hier wil je zijn als de zon schijnt. Aan het water, eindeloos veel bootjes, een groot terras met goed eten en Oui rosé. Ook in magnum! Dubbel feest. 

 

Villa Beukenhof, Oegstgeest

Oui nippen onder een eeuwenoude beuk. In de weelderige binnentuin van Villa Beukenhof ben je er even helemaal uit. 

 

PONG, Amsterdam

Naast een lekker potje pingpong (daar knapt iedereen van op) zit je hier heerlijk aan een gezellige picknick tafel onder grote parasols het mooie weer te vieren met een flesje Oui rosé en goeie happen. 

 

 

Café In de Oude Marenpoort, Leiden

Een oergezellige no-nonsense kroeg in hartje Leiden mét een zonnig terras. Twijfelen of je bij een kroeg wel rosé kan bestellen, hoeft hier niet. Ze serveren Oui! Hoe fijn dat je bij een kroeg eens een goed glas rosé kan drinken. Oui!

 

North End, Leiden

Nog een in de categorie ouderwets gezellige kroegen, zelfs een English Pub! Maar ook hier bestel je met een gerust hart rosé, want Oui! En dat op een prachtig plekje aan de Leidsche grachten. 

 

Nassen, Amsterdam 

Oké, een terras heeft deze geweldige traiteur niet. Maar wel koude Oui rosé to go in de Negen Straatjes. De grachten zijn dus je terras. Altijd wel een mooi plekje te vinden. Heerlijk bootjes kijken met een glas Oui. Zit je zelf op een boot? Ze hebben een Boat Delivery Service met geweldige borrelplanken en koude Oui! 

Terug naar blog